Glutenfri Portobellosvamp burgare med karamelliserad gullök ”Fake Burger”

Inspirerande land:

Sverige

Bröd

Glutenfritt bröd

Puck

Portabellosvamp

Puckens vikt:

1 x Portabellosvamp

Tillagningssätt:

Stekning

Ost:

Blåmögel ost

Toppings

  • Blåmögelost
  • Karamelliserad gullök
  • Barbecuesås
  • Hamburgerdressing

Hur man gör

Portobellosvamp som är fylld med karamelliserad gullök. Blå mögel ost, barbecuesås, hamburgare dressing. Allt serverat i ett glutenfritt hamburgerbröd.
Tillbehör kan vara sötpotatis fries med riven parmesanost och persilja samt majskolv.

– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Sir Loin
@sirloin.se

Dessa produkter kan användas till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter