Hot N´Cheezy by Dennis
2x 100g malen entrecote i brioche med dubbel cheddar, dressing på hellmann’s mayo, picklad gurka, chili & citron. Picklad silverlök, krispsallad, samt röra på hackad bacon, padrons, sriracha, maple sirap & svartpeppar.
Inspirerande land: Sverige
Bröd: Brioche
Puck: 100% entrécote
Puckens vikt: 2 x 100 gr
Tillagningssätt: Smash på kolstål med gul senap
Ost: Cheddar
Toppings:
- Bacon/badrones röra
- Picklad silverlök
- Dressing
- Sallad

Ingredienser
- Ingredienser
- Briochebröd
- 200 gr mald entrecote
- American cheddar
- Picklad silverlök
- American cheddar
- Krispig sallad
- Majonäs 2 dl
- Picklad gurka
- Srirasha
- Citron
- Hackad bacon (halvt paket)
- Padrones (4 st)
- Maple sirap
- Svartpeppar
Hur man gör
Förbered
Kött:
Mald entrecoten 2×100 gr
Dressing:
Blanda majonäs, picklad gurka, srirasha (efter smak) och juice från en halv citron.
Bacon / padrones röra (räcker till 4 burgare) :
Skiva ned pacon i ca 1 cm bitar, hacka padrones i 1 cm bitar. Stek allt tillsamans. Smaka av med srirasha, maple sirap och svartpeppar. Stek en stund till.
Tillagning:
Rosta bröden i en stekpanna.
Smasha köttbollarna, rikligt med salt och svartpeppar, vänd när det börjar bubbla köttet, lägg på ost, låt steka en kort stund, lägg ihop puckarna sen på med baconröran.
Montering:
Rostat brioche, dressing, sallad, picklad silverlök, en klick dressing till för att inte köttet ska glida av, kötten, toppa med ordentligt med bacon/padrons!