Tripple cheese
En enkel burgare med chilimayo, karamelliserad lök, cheddar och bbq sås.
Inspirerande land: Sverige
Bröd: Potatobun
Puck: 100% högrev
Puckens vikt: 2 x 75 gr
Tillagningssätt: Smashing
Ost: Cheddarost Väddö
Toppings:
- Cheddar
- Chilimayo
- Karamelliserad lök
- Bbqsås.

Ingredienser
- Ingredienser
- Potatobun
- 6 st cheddarost
- 225 gr högrevsfärs
- Lök
- Chilimajonäs
- BBQ sås
Hur man gör
Gör så här:
Börja med att stek löken med smör så du får en fin och härlig karamelliserad lök. Smasha sen 3st 75grams bollar med högrevsfärs. Lägg på 2-3 ostskivor per patty. Ta botten på brödet och ta på rikligt med valfri chilimayo, lägg på alla tre pattys, sen på med den stekta löken och valfri bbqsås. Efter detta lägger du på locket och njuter.
Montering:
Bröd botten, chilimayo, 3st patty med cheddar, lök, bbqsås och sist toppen på brödet.
Inspiratör
AnderssonBBQ
anderssonbbq
Inlagd av
Micke
Matochvinbymicke