Recept på kycklingburgare
Kycklingburgare La Italia
Kycklingburgare på lårfiléer med inspiration från Italien
Inspirerande land: Italien
Bröd: Brioche
Puck: Kycklinglårfilé
Puckens vikt: 2 x 50 gr
Tillagningssätt: Stekning
Ost: Parmesan eller cheddar
Toppings:
- Tryffelmajo
- Picklad rödlök
- Pesto
- Ost

Ingredienser
- Ingredienser
- Brioche bröd
- 100 gr Kycklinglårfile (2 st)
- Tryffelmajonäs
- Parmigiano reggiano
- Cheddar
- Rödlök
- Pesto
- Tryffelglaze
- Ättika
- Socker
- Vatten
Hur man gör
Gör så här:
Pickla rödlöken i 1 del ättika, 2 delar socker, 3 delar vatten
Marinera kycklinglårfiléer i tryffelglaze, olja, salt&peppar
Stek i panna, antingen göra klart i ugn eller pannan till 70° innertemperatur
Lägg på ost så att den smälter
Montering från botten till toppen:
Bröd, Tryffelmajo, kyckling, ost, lök, pesto och bröd
Inspiratör
Foodbyeirik
Foodbyeirik
Inlagd av
Micke
Matochvinbymicke