Hint of a sting
Balanserat mellan hetta, rökighet och njutning
Inspirerande land: Sverige
Bröd: Klassiskt bröd
Puck: 70% högrev 30% varmrökt sidfläsk
Puckens vikt: 100 gr
Tillagningssätt: Grillning
Ost: Skotsk cheddar
Toppings:
- Jalapeno/dijon-aioli
- svartpepparstekt bacon
- Sallad
- BBQ-sås
- Gullök

Ingredienser
Hur man gör
Gör så här:
Mal färsen 2 ggr, blanda hackad jalapeno med en halv tesked dijon och 3 teskedar hellmans majonnäs, stek bacon med rikligt med nymald svartpeppar, grilla burgaren lägg på bacon och ost och låt smälta. Bygg burgaren
Montering:
Bröd, jalapeno/dijon-aioli, salladsblad, rå gul lök, puck, svartpepparstekt bacon, ost, bbq-sås, bröd
Inspiratör
MagnusThornblad
MagnusThornblad
Inlagd av
Micke
Matochvinbymicke