Juicy truffle cheeseburger with sweet onion
Dubbel smash med tryffelmajonäs med karamelliserad lök samt chili och ingefärspicklad rödlök
Inspirerande land: SVERIGE
Bröd: Potatoe bun
Puck: 50% högrev | 30% bringa | 20% talg
Puckens vikt: 2 x 80 gr
Tillagningssätt: Smashing
Ost: Cheddar
Toppings:
- Karameliserad och fondfräst lök med rom
- Chili och ingefärspicklad rödlök
- Tryffelmajonäs

Ingredienser
Högrev, bringa, talg
Potatoe bun
Cheddarost
Lök (ska fondfräsas med rom)
Chili
Ingefära
Tryffelmajonnäs
Hur man gör
Stek löken i smör tillsammans med farinsocker, muscovadosocker, mörk rom och köttbuljong för djup smak. Pickla rödlök i klassisk 1-2-3 lag med chili och ingefära.
Gör egen majonnäs (eller köp av bra kvalité) och smaksätt med svart tryffelolja efter smak och salt och peppar.