Pulled pork med bacon och majsröra By Dagge´s Mat
En god pulled pork med god BBQ sås är aldrig fel och denna är verkligen god.

Ingredienser
- Ingredienser för 4 personer:
- Karré 1 KG
- Louisiana cajun rub poppamies
- Rödlökar 2 st
- Vitvinsvinäger 1 dl
- Vatten 1 dl
- Krossade tomater Mutti 1 burk
- Vitlöksklyftor 3 st
- Kalvfond 3 msk
- Bacon 1 paket
- Färskpotatis 800 g
- Olja
- Salt
- Kokta majskolvar 2 st
- Cream fraiche 2 dl
- Majonnäs 1 dl
- Poppamies cherry cola bbq sås 2,5 dl
Hur man gör
Värm grillen till 100 grader.
Krydda karrén med kryddblandningen från poppamies och lägg på grillen.
Kör i 8 timmar på 100 grader.
Skal och skiva rödlöken och lägg i bunke med 1 dl vittvinsvinäger och 1 dl vatten.
Klyfta upp potatisen och lägg i en form, salta och ta lite olja och ringla över.
Kör i ungen 40-45 min på 220 grader.
Skär av majskornen och lägg i en bunke tillsammans med cream fraiche och majonnäsen.
Grilla bacon sen låt svalna och hacka ned i röran.
Smaksätt med lite extra salt.
Skala och finhacka vitlöken, fräs i en kastrull och tillsätt sedan krossade tomaterna och kalvfonden. Låt småputtra i ca 15 minuter.
Till sist när köttet är klart, riv isär med två gafflar och tillsätt poppamies cherry cola bbq sås.