Hamburgare med bacondressing
Hamburgare med bacondressing, ananassalsa , jalapeños med crisp från rostad lök
Inspirerande land: SVERIGE
Bröd: Brioche
Puck: Nötfärs
Puckens vikt: 2 x 100 gram
Tillagningssätt: Grillad
Ost: Cheddar
Toppings:
- Bacondressing
- Ananassalsa
- Rostad lök
- Jalapeños

Ingredienser
Nötfärs
Briochebröd
Cheddarost
Bacon
Majonnäs
Lök
Chili
Persilja
Lime
Rostad lök
Jalapeno
Salt och peppar
Hur man gör
Bacondressingen
Hacka baconet fint, knaperstek i panna på grillen.
Bland med majonnäsen i en skål.
Smaka av med salt & svartpeppar.
Ananassalsa
Finhacka lök, chili och persilja.
Blanda ner i en skål med ananasen.
Pressa lite lime över och blanda ihop.
Smaka av med salt & svartpeppar.
Hamburgare
I färsen blandar du i lite av en god BBQ sås
Forma 8 st bollar á 100 g
Grilla eller stek på hög värme, smasha dina burgare. Normalt smashar jag hårt så dem blir tunna, men i detta recept tryckte jag endast lätt för att forma ut bollen.
Lägg på osten när du har vänt första gången så den hinner smälta