Spicy Bastard
En het cheeseburgare med bacon!
Inspirerande land: USA
Bröd: Brioche
Puck: 100% entrécote
Puckens vikt: 2 x 90 gr
Tillagningssätt: Smashing
Ost: Cheddar
Toppings:
- Silverlök
- Chilimajonnäs
- Bacon
- Picklad gurka
- Cheddarost

Ingredienser
- Ingredienser
- Brioche bröd
- 180 gr Entrecote
- 2 skivor cheddarost
- Bacon
- Chilimajonnäs
- Picklad gurka
- Silverlök
Hur man gör
ör så här:
Stek baconet, smasha köttet, salta och peppra båda sidor, på med en ostskiva på varje puck och lägg ihop puckarna.
Bygg den från botten med samtliga tillbehör. Majonnäsen på locket.
Montering:
Bröd, kött x2 med ost på varje, pickladgurka, silverlök, bacon, majonnäs, bröd
Inspiratör
AlexiusLinderholm
Alexiuslinderholm
Inlagd av
Micke
Matochvinbymicke