Double Umami Smashburger
En smakexplosion med tryffelost, dressing med karamelliserad lök, silverlök, tomat och dubbla smashburgare.
Inspirerande land: SVERIGE
Bröd: Brioche
Puck: 100% högrev
Puckens vikt: 2×80 gr
Tillagningssätt: Smashing
Ost: Tryffelcheddar
Toppings:
- Tomatskivor
- Silverlök
- Hamburgerdressing med karamelliserad lök

Ingredienser
Hur man gör
Forma högrevsfärsen till två runda bollar och smasha dem på stekhäll eller gjutjärnspanna. Vänd köttpuckarna och lägg på en ostskiva på vardera bit – använd en smältkupa eller lock för bättre smälteffekt.
Hamburgerdressingen består av 2 delar majonnäs, 1 del grovkorning senap, 1 del ketchup, finhackad saltgurka och karamelliserad gul lök.
Bygg burgaren från botten:
Bröd
Hamburgerdressing
Kött/Ost x 2
Tomat
Silverlök
Hamburgerdressing
Inspiratör
Matimperiet
Matimperiet
Inlagd av
Tobias
Matimperiet