Highfourtruffle
Välbalanserad, lagom stor, kärlek vid första tuggan.
Inspirerande land: Sverige
Bröd: Brioche
Puck: 100% Högrev
Puckens vikt: 150 gr
Tillagningssätt: Grillning
Ost: Cheddar
Toppings:
- Majonnäs (hellmans obligatorisk) eller egen
- Picklad rödlök
- Tomat
- Rostad lök
- Cheddar
- Pressgurka
- Tryffelmajonnäs.

Ingredienser
- Ingredienser
- Briochebröd
- 150 gr högrev
- Cheddarost
- Majonäs
- Picklad rödlök
- Rostadlök
- Tomat
- Pressgurka
- Tryffelmajonnäs
Hur man gör
Förbered
Forma en puck av högrevsfärsen och stek på hög värme med smör, rosta bröden även där med smör, flippa pucken och lägg på cheddarosten och låt den smälta lite. Börja preppa bröden med tillbehören, sedan montera när du är nöjd med stekgraden på högrevspucken.
Montering:
Brioche botten, Majonnäs, Picklad rödlök, Rostad lök, Tomatskiva, Högrevspuck, Cheddarost, Pressgurka, Tryffel majonnäs, Brioche locket.
Inspiratör
Matochstrunt
Matochstrunt
Inlagd av
Micke
Matochvinbymicke