Hell Yeah´s Åkullaburgare med smak av skogen
Viltburgare med bl.a timjan, majjo med granskottsolja och picklad lök med enbär
Inspirerande land: SVERIGE
Bröd: Potatoe bun
Puck: 60% högrev | 30% hjort | 10% talg
Puckens vikt: 140 gr
Tillagningssätt: Grillad
Ost: Naturell
Toppings:
- Parmesanmajonäs m granskottsolja
- Picklad lök m enbär
- Röd o vit spetskål

Ingredienser
Högrev, hjort, talg
Potatoe bun
Majonnäs
Parmesan
Granskottsolja
Rödlök
Enbär
Rödkål
Spetskål
Naturell ost
Hur man gör
Hackad spetskål för krisp, pickla rödlök i klassisk 1-2-3 lag tillsammans med enbär. Obs, plocka bort dessa innan servering alternativt lägg enbär i en tesil vid pickling (inte goda att tugga på).
Gör egen majonäs (eller köp av bra kvalité) och tillsätt finriven och grovriven parmesan, granskottsolja efter smak och salt och peppar.