Dubbel cheese bacon deluxe
Burgare gjord på högrev, bacon, cheddarost, picklad rödlök och tryffel aioli !
Inspirerande land: USA
Bröd: Potatoe bun
Puck: 100% högrev
Puckens vikt: 2 x 150 gr
Tillagningssätt: Stekning
Ost: Cheddar
Toppings:
- Picklad rödlök
- Tryffel aioli
- Bacon

Ingredienser
- Ingredienser
- Potatobun
- 300 gr högrev
- 1 st rödlök
- 1 dl Ättikssprit
- 2 dl socker
- 3 dl vatten
- Cheddarost
- Ägg
- Olja
- Vinäger
- Dijonsenap
- Tryffelolja
Hur man gör
Förbered
Picklad rödlök:
1 dl ättiksprit 2dl socker 3 dl vatten koka upp stäng av när allt har blandats ordentligt i med rödlök o låt dra i någon timme.
Tryffel aioli:
Gör en aioli av ägg olja vinäger o dijonsenap stavmixer blanda i tryffelolja efter smak!
Tillagning
Stek på biffarna, salta och peppra. Stek till önskad stekgrad på med osten så den smälter!
En av biffarna ska ha extra ost!
Montering
Börjar att ta tryffel aioli i botten, sedan picklad rödlök, en puck med extra ost. Lägg sedan på nästa puck, sedan tryffel aioli, bacon o ytterligare mer tryffel aioli och picklad rödlök sist men inte minst brödet.
Inspiratör
Lasse mat dryck
Lasse mat dryck
Inlagd av
Micke
Matochvinbymicke