Wagyu burgare med ost och bacon by Daggesmat
Lyxig wagyuburgare med bacon, ost och en black garlic dressing serverad med friterad skivad potatis.
Inspirerande land: SVERIGE
Bröd: Potatoe bun
Puck: 100% wagyu
Puckens vikt: 2 x 90 gr
Tillagningssätt: Smashing
Ost: Cheddar
Toppings:
- Bacon
- Cheddar
- Black garlic dressing

Ingredienser
Bröd
Black garlic dressing
Kött/Ost x 2
Grillat bacon
Black garlic dressing
Hur man gör
Forma högrevsfärsen till två runda bollar och smasha dem på stekhäll eller gjutjärnspanna. Vänd köttpuckarna och lägg på en ostskiva på vardera bit – använd en smältkupa eller lock för bättre smälteffekt.
Grilla bacon och brödet.
Black garlic dressingen består av 1 dl majonnäs, 4 black garlic klyftor, salt och 1 msk pressad citron.
Bygg burgaren från botten:
Bröd
Black garlic dressing
Kött/Ost x 2
Grillad bacon
Black garlic dressing
Inspiratör - daggesmat
Inlagd av
Daniel Waldenström
Daggesmat