Tacos med grillad flankstek, bacon och ostdipp och syrad rödlök by Daggesmat
En god rätt när man inte vill äta vanliga fredags tacos

Ingredienser
- Ingredienser för 4 personer:
- Flankstek:
- Flansktek 600 g
- Street food kryddan Pulled pork
- Bacon och cheese sås:
- Bacon och cheese dipp mix
- Gräddfil 3 dl
- Syrad rödlök:
- Stor rödlök 1 st
- Vitvinsvinäger 2 msk
- Vatten 2 msk
- Extra:
- Grillade tortilla bröd eller taco skal
- Servera gärna med valfri god sallad
Hur man gör
Syrad rödlök:
Börja med att skala och skiva rödlöken och lägg i en bunke.
Tillsätt sedan vinägern och vattnet och låt stå i kyl tills servering. Den blir bättre om den får stå några timmar.
Bacon och ostdipp:
Blanda ned dipp mixen med gräddfilen i en bunke och vispa runt, ställ sedan i kylen till servering.
Flanksteken:
Rubba in den i kryddmixen medans din grill börjar bli varm.
Grilla den 2 minuter på varje sida på direkt värme i grillen och ta sedan över den och lägg den på indirekt värme tills du uppnått den temperaturen du önskar. Jag kör på 58 grader och låter den sedan vila 5-10 minuter innan jag skär upp den.