Crispy porkburger
Klassiska smaker av schnitzel i fantastiskt burgarformat
Inspirerande land: Sverige
Bröd: Potato bun
Puck: Fläskfilé
Puckens vikt: 2 x 55 gram
Tillagningssätt: Friterat
Ost: Naturell
Toppings:
- Kaprismajonnäs
- Grillad röd spetskål
- Grillad citron
- Friterad persilja
- Friterad kapris

Ingredienser
Kaprismajonnäs
Grillad röd spetskål
Grillad citron
Friterad persilja
Friterad kapris
Hur man gör
Fritera persilja och kapris.
Skiva fläskfilé i ca 2,5 cm, banka den tunn. Gör en frityrsmet och doppa fläsket i och sedan i panko innan fritering. Grilla spetskål och citron. Pressa grillad citron över spetskålen.
Gör egen majo eller köp av bra kvalité, mosa kapris och blanda i majo, smaksätt med nymald peppar och citron.
Bygg burgaren:
Bottenbröd
Kaprismajo
Spetskål
Fläsk
Persilja och kapris*
Fläsk
Pressad citron
Kapris majonnäs
Toppen