Klassisk älgburgare med mycket ost by Daggesmat
Älgfärsburgare är aldrig fel och denna med mycket ost är en given bra cheeseburgare.
Inspirerande land: SVERIGE
Bröd: Black bread
Puck: 100% älgfärs
Puckens vikt: 2 x 80 gr
Tillagningssätt: Smashing
Ost: Cheddarost
Toppings:
- Sallad
- BBQ sås

Ingredienser
Bröd
Sallad
BBQ sås
Kött/ost x2
BBQ sås
Hur man gör
Forma älgfärsen till två runda bollar och smasha dem på stekhäll eller gjutjärnspanna. Vänd köttpuckarna och lägg på en ostskiva på vardera bit – använd en smältkupa eller lock för bättre smälteffekt.
Bygg burgaren från botten:
Bröd
Sallad
BBQ sås
Kött/ost x2
BBQ sås
Bröd
Inspiratör - daggesmat
Inlagd av
Daniel Waldenström
Daggesmat