Laxburgare med jalapeño tartar
Laxpuck vilande på en rucolabädd med frisk men het tartar , toppad med röd chilipeppar
Inspirerande land: SVERIGE
Bröd: Klassiskt bröd
Puck: Lax
Puckens vikt: 100 gr
Tillagningssätt: Stekt
Ost: Naturell
Toppings:
- Tartar
- Rödlök
- Rucola
- Röd chili, skivad

Ingredienser
Potatoe bun
Majonnäs
Kapris
Bostongurka
Salladslök
Saften från en citron
Ruccola
Lax
Rödlök
Röd chili, tunnskivad och efter smak
Hur man gör
Jalapeño tartar :
Gör en majonnäs eller använd en färdig av hög kvalitet. I detta fall blandades 2 dl majonnäs med ett par hackade inlagda jalapeños skivor (efter önskad styrka) , två matskedar hackad kapris, 1 matsked juice från färsk citron. Rör i två matskedar bostongurka samt en matsked finhackad salladslök , använd bara det vita eller ljusgröna
Bygg så här, nerifrån
Bottendel
Tartar
Rucola
Lax
Rödlök
Röd chili, tunnskivad och efter smak
Tartar
Toppdelen