Lökringsburgare by Daggesmat
En högrevsburgare med baconlindade lökringar som går hem alla dagar i veckan!
Inspirerande land: SVERIGE
Bröd: Potatoe bun
Puck: 100% högrev
Puckens vikt: 2 x 80 gr
Tillagningssätt: Smashing
Ost: Cheddar
Toppings:
- Lökringar med bacon
- Cheddarost
- Poppamies habanero ketchup

Ingredienser
Bröd
Poppamies habanero ketchup
Kött/Ost x 2
Baconlindade lökringar
Hur man gör
Skala och skär löken i skivor. Linda sedan dessa med bacon och grilla sedan på grillen, Om så önskas pensla gärna med lite BBQ sås.
Forma högrevsfärsen till två runda bollar och smasha dem på stekhäll eller gjutjärnspanna. Vänd köttpuckarna och lägg på 2 ostskivor på vardera bit – använd en smältkupa eller lock för bättre smälteffekt.
Grilla brödet medans köttet får vila.
Bygg burgaren från botten:
Bröd
Poppamies habanero ketchup
Kött/Ost x 2
Baconlindade lökringarna
Inspiratör - daggesmat
Inlagd av
Daniel Waldenström
Daggesmat