Hamburgare med bacondressing och ananassalsa by Freddvidgrillen

Ingredienser
- Ingredienser för 4 personer:
- Hamburgare
- 800 gram nötfärs, i detta fall Jureskogs
- 4 Bröd
- Jalapeños
- Ost
- Rostad lök
- Bacondressingen
- 1 pkt bacon
- 2 dl Hellmans majonnäs
- Salt
- Svartpeppar
- Ananassalsan
- 1 burk ananas i bitar
- 1/2 chilifrukt
- 1/2 rödlök
- 1 näve persilja
- Lite saft från en lime
- Salt
- Svartpeppar
Hur man gör
Bacondressingen
Hacka baconet fint, knaperstek i panna på grillen.
Bland med majonnäsen i en skål.
Smaka av med salt & svartpeppar.
Ananassalsa
Finhacka lök, chili och persilja.
Blanda ner i en skål med ananasen.
Pressa lite lime över och blanda ihop.
Smaka av med salt & svartpeppar.
Hamburgare
I färsen blandar du i lite av en god BBQ sås
Forma 8 st bollar á 100 g
Grilla eller stek på hög värme, smasha dina burgare. Normalt smashar jag hårt så dem blir tunna, men i detta recept tryckte jag endast lätt för att forma ut bollen.
Lägg på osten när du har vänt första gången så den hinner smälta
Montering/Servering
Servera med pommes