Sweet home Philadelphia
En läcker cheeseburgare med cheddarost, vispad färskost, bacon och aprikosmarmelad
Inspirerande land:
Sverige

Bröd
Brioche
Puck
Högrevskärna (Bjursund)
Puckens vikt:
2×90 gr
Tillagningssätt:
Smashing
Ost:
Cheddarost och vispad färskost
Toppings
- Aprikosmarmelad
- Färskost
- Bacon
- Cheddarost
Hur man gör
Gör så här:
Vispa färskosten så den blir fluffig.
Stek baconet.
Smasha burgarna, krydda med salt och svartpeppar och ha sedan på Oy Poppamies sinappi, vänd puckarna, krydda igen och lägg på en skiva av cheddarosten på varje puck!
Montering:
Börjar bygga med färskost i botten, båda köttskivorna, bacon, färskost och aprikosmarmelad på locket. Färdigt !
Ingredienser
- Brioche bröd
- 180 gr Högrevskärna
- 2 skivor cheddarost
- Bacon
- Färskost
- Aprikosmarmelad
Inspiratör

Aalexius Linderholm
@alexiuslinderholm
Inlagd av
