Sweet home Philadelphia

En läcker cheeseburgare med cheddarost, vispad färskost, bacon och  aprikosmarmelad

Inspirerande land:

Sverige

Bröd

Brioche

Puck

Högrevskärna (Bjursund)

Puckens vikt:

2×90 gr

Tillagningssätt:

Smashing

Ost:

Cheddarost och vispad färskost

Toppings

  • Aprikosmarmelad
  • Färskost
  • Bacon
  • Cheddarost

Hur man gör

Gör så här:

Vispa färskosten så den blir fluffig.

Stek baconet.

Smasha burgarna, krydda med salt och svartpeppar och ha sedan på Oy Poppamies sinappi, vänd puckarna, krydda igen och lägg på en skiva av cheddarosten på varje puck!

Montering:

Börjar bygga med färskost i botten, båda köttskivorna, bacon, färskost och aprikosmarmelad på locket. Färdigt !

Ingredienser

  • Brioche bröd
  • 180 gr Högrevskärna
  • 2 skivor cheddarost
  • Bacon
  • Färskost
  • Aprikosmarmelad
– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Aalexius Linderholm
@alexiuslinderholm

Inlagd av

Micke
@matochvinbymicke

Dessa produkter användes till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter