Honey-mustard cheese with onions

En enkel men fantastisk cheeseburgare !

Inspirerande land:

USA

Bröd

Brioche

Puck

Högrevskärna (Bjursund)

Puckens vikt:

2×90 gr

Tillagningssätt:

Smashing

Ost:

Väddögårdsmejeri cheddar

Toppings

  • Pickladrödlök
  • Öl/BBQ Karamelliserad gullök
  • Cheddarost
  • Honey-mustard mayo

Hur man gör

Gör så här:

Blanda Yellow mustard och honung med majonnäs, smaka av med salt och peppar!

Stek lök i smör, strö över lite socker och salt på löken, stek löken en stund. Tillsätt öl och bbq sås.

Förbered köttfärsen genom att forma 90 grams bollar, salta och peppra. Smasha dom i en het panna alternativt stekbord, tillsätt lite Yellow mustard på burgarna innan du vänder. Vänd burgarna, på med ost. Lägg på ett lock så osten smälter fint. Stapla sedan burgarna på varandra innan du börjar montera.

Montering från botten till toppen:

Bröd, honey-mustard mayo, pickladrödlök, kött x 2 med cheddar, karamelliserad lök, lock (med honey-mustard mayo)

Ingredienser

  • Brioche bröd
  • 180 gr Högrevskärna
  • 2 skivor cheddarost
  • Majonäs
  • yellow mustard
  • honung
  • Gullök
  • Öl
  • BBQ sås
  • Socker
  • Smör
– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Alexius Linderholm
@alexiuslinderholm

Inlagd av

Micke
@matochvinbymicke

Dessa produkter användes till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter