Honey-mustard cheese with onions
En enkel men fantastisk cheeseburgare !
Inspirerande land:
USA

Bröd
Brioche
Puck
Högrevskärna (Bjursund)
Puckens vikt:
2×90 gr
Tillagningssätt:
Smashing
Ost:
Väddögårdsmejeri cheddar
Toppings
- Pickladrödlök
- Öl/BBQ Karamelliserad gullök
- Cheddarost
- Honey-mustard mayo
Hur man gör
Gör så här:
Blanda Yellow mustard och honung med majonnäs, smaka av med salt och peppar!
Stek lök i smör, strö över lite socker och salt på löken, stek löken en stund. Tillsätt öl och bbq sås.
Förbered köttfärsen genom att forma 90 grams bollar, salta och peppra. Smasha dom i en het panna alternativt stekbord, tillsätt lite Yellow mustard på burgarna innan du vänder. Vänd burgarna, på med ost. Lägg på ett lock så osten smälter fint. Stapla sedan burgarna på varandra innan du börjar montera.
Montering från botten till toppen:
Bröd, honey-mustard mayo, pickladrödlök, kött x 2 med cheddar, karamelliserad lök, lock (med honey-mustard mayo)
Ingredienser
- Brioche bröd
- 180 gr Högrevskärna
- 2 skivor cheddarost
- Majonäs
- yellow mustard
- honung
- Gullök
- Öl
- BBQ sås
- Socker
- Smör
Inspiratör

Alexius Linderholm
@alexiuslinderholm
Inlagd av
