Ambassadörer banner

Varför detta?
För oss handlar det inte bara om att ha produkter i en webshop…
Ett av Burgerstores viktigast delar i verksamheten är passionen för mat och att kunna inspirera andra till det.  
Att vara genuin i grunden är A och O.

Våra ambassadörer
Vi på Burgerstore är stolta över våra ambassadörer  På denna sidan hittar nu våra inspiratörer och ambassadörer. Människorna som vi har i vårt gäng har olika erfarenheter och fokuserar mer eller mindre på olika typer av maträtter , det kommer ni enkelt att se.  Följ dem gärna på deras sociala medier och kolla på våran egen Youtube där dem gästar oss.

Att vara en del av Team Burgerstore
Vill du också bli en ambassadör för Burgerstore? Läs gärna vårat välkomstbrev och hur vi ser på det. Vi ser gärna att man känner till oss, kanske har varit en kund eller att man vet att våra produkter och sätt att jobba är geniuint så man kan sätta sin stämpel vid det. 

Välkommen till Burgerstore Ambassadör program – Klicka här för att läsa mer

Amanda Stensson
Ambassadör

Mitt namn är Amanda Stensson och jag är 15 år gammal. Mitt stora intresse i livet är matlagning.

2019 deltog jag i Sveriges yngsta mästerkock, där jag slutade på en 2:a plats. Sen dess har jag startat upp en Instagram sida och brinner för att driva den framåt.

För mig betyder matlagningen hur mycket som helst. Det är superkul att även andra kan få följa min resa.

Tre tips hur man lyckas med matlagningen eller få det som ditt intresse
* Våga testa nya saker
* Var inte rädd för att misslyckas, man lär sig allra bäst av sina misstag
* Ha roligt!!!

Amandas bästa köttbullar

Ingredienser:
3 dl mjölk , 10 msk ströbröd, 1 Gullök ,2 ägg
3 tsk salt ,2 krm peppar, 1/2 tsk socker
1000 g nötfärs

Så här gör du:
1. Sätt ugnen på 100 grader
2. Blanda mjölken och ströbrödet och låt jäsa i 10 minuter
3. Medans det jäser kan man hacka löken
4. Blanda sedan i färs, lök, ägg, peppar, salt och socker i det jästa ströbrödet
5. Blött händerna lite och börja forma bollar av smeten
6. Stek köttbullarna i smör och lägg dom sedan på en plåt och låt dom gå klart i ugnen

Amanda stensson köttbullar
Henric banner
Henric hamnå

Henric Hamnå
Ambassadör

Henric Hamnå heter jag och är en glad hemmabagare och en napolitanskpizza fantast

På mitt instagram konto Glade Bagar’n delar jag min pizzaresa och förhoppningsvis inspirerar andra till att laga pizza på hemmaplan. Jag älskar att baka och prova nya recept. Mitt största intresse är pizza med höga kanter och extra swoosh. Dem bakar jag i min vedeldade Forno allegro pizzaiolo 4.
Spana gärna in @glade.bagarn på instagram för att följa mitt pizzabakande!

Henric’s tre tips !

1. Spaden och teknik
När man bakar pizza i en pizzaugn, så är det inte bara pizzaspaden som är viktigt, utan också snurrspaden. Den vanliga stora pizzaspaden funkar fantastiskt för att stretcha degen ut lite till och kasta pizzan i ugnen. Men då är det dags att byta till en snurrspade. Med den kan man smidigt rotera pizzan i ugnen och säkerställa att pizzan är bakad lika mycket från alla sidor. ⁃

2. Välj rätt mjöl
För att ha en flexibel napolitansk pizzadeg som går att jobba med så måste den ha starka glutentrådar. Dem får man när man använder ett väldigt fint siktat mjöl utan skalrester, som kallas för 00 mjöl. Man gör olika typer av pizzadeg med olika typer av mjöl, och för att nå det bästa pizza upplevelsen så är det bra att använda rätt mjöl!

3.Temperatur
När man bakar pizza så är temperaturerna jätteviktiga. Pizzan, särskilt en napolitansk pizza, ska stanna i ugnen en väldigt kort tid, inte mer än två minuter. Därför måste ugnen nå väldigt höga temperaturer. Man måste ha tålamod och börja värma ugnen och pizzasten tidigt, för att nå de optimala omständigheterna för en magisk napolitansk pizza. För att kontrollera temperaturer kan en ir termometer vara mycket till hjälp

Fredde banner
Freddevidgrillen


Ambassadör

Fredde är en glad Göteborgare som älskar att grilla. Han har varit med på halv åtta hos mig och haft besök hemma hos sig av gänget på matkoma!

Följ gärna oss och @freddevidgrillen på instagram för att få inspiration till dina grillkvällar och tips för att vara go och glad =)

Fredrik har såklart många grillar, den senaste är en Kamado Sumo Maxi

Fredde tre tips för att lyckas vid grillen!

  1. Våga testa

  2. Ha tålamod

  3. Ha roligt!

Christian banner

Christian Uggelfors
Ambassadör

Bakom instagram profilen @christianbeerfood finns Christian Uggelfors, 33 år, bosatt i Köping med min sambo och vårt gemensamma barn.

Jag  jobbar inom bilindustrin och på fritiden lagar jag mat, helst skräpmat och då främst burgare. Drömmer om att delvis kunna leva på min matlagning i framtiden.

Christians tre bästa burgartips

1. Håll det enkelt, försök inte att uppfinna hjulet igen. Jag tycker en bra grund är högrevsfärs, potato buns, ketchup, yellow mustard, majonnäs och picklad gurka och sen kan man utveckla burgaren därifrån, ett steg i taget.

2. Jag tycker det viktigaste på burgaren är såsen, helst en sås baserad på majonnäs. Hetta upp majonnäsen enkelt med din favorit-hot sauce eller tillsätt lite tryffelolja för tryffelmajonnäs. 

3. Kött drar gärna ihop sig när det steks. Håll kvar smashjärnet i ca 10 sekunder så köttet hinner nypa fast i stekbordet eller stekpannan innan du släpper trycket så krymper den inte lite mycket.