Smoked Pork rib burger
Rökt grisribs i brioche med fräsch sallad, tomat, lök, koriander och sötstark BBQ-sås och senap.
Inspirerande land:
USA

Bröd
Brioche
Puck
BBQ Pork Ribs, äpplerökta tills de med lätthet lossnar från benen
Puckens vikt:
200 gram
Tillagningssätt:
Dry rub, Smoked, Low and slow, BBQ glaze
Ost:
–
Toppings
- BBQ-sås. Hemmagjord eller färdig
- 1/4 tunnskivad silverlök
- 1/4-1/2 tunnskivad tomat
- Färsk koriander
- Picklad jalapeno
- Gul senap (american yellow mustard)
Hur man gör
Köttet i denna burgaren består av BBQ Pork Ribs, gärna en fetare variant, t.ex. St.Louis cut, som lämpar sig väl för BBQ.
Viktigt är att ge köttet tid i låg värme och återfukta under tillagningen för ett saftigt resultat med mycket smak
Ge snittytan på brödet en rostning i het panna
Dra köttet av benen och dela i grova bitar för hand
Bygg så här, nerifrån
Bottendel
Gul senap
Krispig sallad
Skivad tomat
Silverlökk
Köttet
BBQ-sås efter smak
Färsk koriander
Överdel av brödet
Inspiratör
