Kycklingburgare La Italia

Recept på kycklingburgare

Kycklingburgare La Italia

Kycklingburgare på lårfiléer med inspiration från Italien

Inspirerande land: Italien
Bröd: Brioche
Puck: Kycklinglårfilé
Puckens vikt: 2 x 50 gr
Tillagningssätt: Stekning
Ost: Parmesan eller cheddar

Toppings:

  • Tryffelmajo
  • Picklad rödlök
  • Pesto
  • Ost
Intro

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Brioche bröd
  • 100 gr Kycklinglårfile (2 st)
  • Tryffelmajonäs
  • Parmigiano reggiano
  • Cheddar
  • Rödlök
  • Pesto
  • Tryffelglaze
  • Ättika
  • Socker
  • Vatten

Hur man gör

Gör så här:
Pickla rödlöken i 1 del ättika, 2 delar socker, 3 delar vatten

Marinera kycklinglårfiléer i tryffelglaze, olja, salt&peppar

Stek i panna, antingen göra klart i ugn eller pannan till 70° innertemperatur

Lägg på ost så att den smälter

Montering från botten till toppen:
Bröd, Tryffelmajo, kyckling, ost, lök, pesto och bröd

Inspiratör

Foodbyeirik
Foodbyeirik

Inlagd av

Micke
Matochvinbymicke