Juicy truffle cheeseburger with sweet onion

Juicy truffle cheeseburger with sweet onion

Dubbel smash med tryffelmajonäs med karamelliserad lök samt chili och ingefärspicklad rödlök

Inspirerande land: SVERIGE
Bröd: Potatoe bun
Puck: 50% högrev | 30% bringa | 20% talg
Puckens vikt: 2 x 80 gr
Tillagningssätt: Smashing
Ost: Cheddar

Toppings:

  • Karameliserad och fondfräst lök med rom
  • Chili och ingefärspicklad rödlök
  • Tryffelmajonäs
Intro

Ingredienser

Högrev, bringa, talg

Potatoe bun

Cheddarost

Lök (ska fondfräsas med rom)

Chili

Ingefära

Tryffelmajonnäs

Hur man gör

Stek löken i smör tillsammans med farinsocker, muscovadosocker, mörk rom och köttbuljong för djup smak. Pickla rödlök i klassisk 1-2-3 lag med chili och ingefära.

Gör egen majonnäs (eller köp av bra kvalité) och smaksätt med svart tryffelolja efter smak och salt och peppar.

Inspiratör - teamhellyeahbbq

Inlagd av - burgerstore