Hell Yeah´s Åkullaburgare med smak av skogen
Viltburgare med bl.a timjan, majjo med granskottsolja och picklad lök med enbär
Inspirerande land:
Sverige

Bröd
Potatoebun
Puck
60% Högrev | 30% Hjort | 10% Talg
Puckens vikt:
1 x 140 gram
Tillagningssätt:
Grillad
Ost:
Naturell
Toppings
- Parmesanmajonäs m granskottsolja
- Picklad lök m enbär
- Röd o vit spetskål
Hur man gör
Hackad spetskål för krisp, pickla rödlök i klassisk 1-2-3 lag tillsammans med enbär. Obs, plocka bort dessa innan servering alternativt lägg enbär i en tesil vid pickling (inte goda att tugga på).
Gör egen majonäs (eller köp av bra kvalité) och tillsätt finriven och grovriven parmesan, granskottsolja efter smak och salt och peppar.
Inspiratör
