Dubbel cheese bacon deluxe

Dubbel cheese bacon deluxe

Burgare gjord på högrev, bacon, cheddarost, picklad rödlök och tryffel aioli !

Inspirerande land: USA
Bröd: Potatoe bun
Puck: 100% högrev
Puckens vikt: 2 x 150 gr
Tillagningssätt: Stekning
Ost: Cheddar

Toppings:

  • Picklad rödlök
  • Tryffel aioli
  • Bacon
Intro

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Potatobun
  • 300 gr högrev
  • 1 st rödlök
  • 1 dl Ättikssprit
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten
  • Cheddarost
  • Ägg
  • Olja
  • Vinäger
  • Dijonsenap
  • Tryffelolja

Hur man gör

Förbered
Picklad rödlök:
1 dl ättiksprit 2dl socker 3 dl vatten koka upp stäng av när allt har blandats ordentligt i med rödlök o låt dra i någon timme.
Tryffel aioli:
Gör en aioli av ägg olja vinäger o dijonsenap stavmixer blanda i tryffelolja efter smak!
Tillagning
Stek på biffarna, salta och peppra. Stek till önskad stekgrad på med osten så den smälter!
En av biffarna ska ha extra ost!
Montering
Börjar att ta tryffel aioli i botten, sedan picklad rödlök, en puck med extra ost. Lägg sedan på nästa puck, sedan tryffel aioli, bacon o ytterligare mer tryffel aioli och picklad rödlök sist men inte minst brödet.

Inspiratör

Lasse mat dryck
Lasse mat dryck

Inlagd av

Micke
Matochvinbymicke