Dubbel cheese bacon deluxe

Burgare gjord på högrev, bacon, cheddarost, picklad rödlök och tryffel aioli !

Inspirerande land:

USA

Bröd

Potatobun

Puck

Högrev

Puckens vikt:

2 X 150 gr

Tillagningssätt:

Stekning

Ost:

Cheddarost

Toppings

  • Picklad rödlök
  • Tryffel aioli
  • Bacon

Hur man gör

Förbered

Picklad rödlök:
1 dl ättiksprit 2dl socker 3 dl vatten koka upp stäng av när allt har blandats ordentligt i med rödlök o låt dra i någon timme.
Tryffel aioli:
Gör en aioli av ägg olja vinäger o dijonsenap stavmixer blanda i tryffelolja efter smak!

Tillagning

Stek på biffarna, salta och peppra. Stek till önskad stekgrad på med osten så den smälter!
En av biffarna ska ha extra ost!

Montering

Börjar att ta tryffel aioli i botten, sedan picklad rödlök, en puck med extra ost. Lägg sedan på nästa puck,  sedan tryffel aioli, bacon o ytterligare mer tryffel aioli och picklad rödlök sist men inte minst brödet.

Ingredienser

  • Potatobun
  • 300 gr högrev
  • 1 st rödlök
  • 1 dl Ättikssprit
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten
  • Cheddarost
  • Ägg
  • Olja
  • Vinäger
  • Dijonsenap
  • Tryffelolja
– Åter till startsidan för menyn

Inspiratör

Lasse Heden
@lasses.mat.dryck

Inlagd av

Micke
@matochvinbymicke

Dessa produkter användes till detta recept

Mer burgare?

Titta vidare bland våra olika produkter