Double cheeze smash

Double cheeze smash

En smashburgare med majonäs, karamellisarad lök och sriracha som serveras i potatobun.

Inspirerande land: USA
Bröd: Potatobun
Puck: 100% högrev
Puckens vikt: 80 gr
Tillagningssätt: Smashing
Ost: Cheddarost Väddö

Toppings:

  • Mayo
  • Sriracha
  • Karamelliserad lök
  • Senap
Intro

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Potatobun
  • Cheddarost
  • 80 gr nötkött
  • Karamellisard lök
  • Majonäs
  • Senap
  • Sriracha

Hur man gör

Gör så här:
Väg puckarna till 80 gram, forma snabbt till bollar. Jag gör mina burgare på ett stekstål som ska vara ordentligt varmt. Lägger ut köttet, smashar och kryddar med salt och svartpeppar. Vänder burgarna och lägger på två skivor ost på varje puck.

Montering:
Bröd, Mayo, sriracha, burgare med ost, karamelliserad lök, senap, bröd

Inspiratör

Tobbebas
Tobbebas

Inlagd av

Micke
Matochvinbymicke