Cheesus tryfflus

Cheesus tryfflus

Drypande god Cheeseburgare med toner av svart tryffel.

Inspirerande land: Sverige
Bröd: Brioche
Puck: 100% Högrev
Puckens vikt: 2 x 100 gr
Tillagningssätt: Stekning
Ost: Cheddar

Toppings:

  • Tryffelmajonäs med grönpeppar
  • Bladspenat
  • Picklad rödlök
  • Picklad gurka
  • Rostad lök
  • Bacon
  • Dijonsenap.
Intro

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Briochebröd
  • 200 gr högrev
  • Bacon
  • 4x burgarcheddar
  • Majonäs
  • Tryffelolja
  • Grönpeppar
  • Rödlök
  • Gurka
  • Bladspenat
  • Rostadlök
  • Dijonsenap
  • Ättika
  • Socker
  • Vatten

Hur man gör

Förbered
Pickla gurka och rödlök.
Forma 2 puckar av högrevs färsen, stek dom på hög värme, rosta bröden med smör, blanda tryffel majo (svart tryffelolja, majonnäs, salt, grönpeppar.)
Flippa puckarna och lägg på ost samt montera bröden, samt stek baconet
När puckarna är klara och osten smält så montera ihop allt.

Montering:
Brioche botten, Tryffelmajonäs, Bladspenat, Rostad lök, Picklad rödlök, 2xpuckar med dubbel cheddar på båda, Bacon, Gurkan (6 smala skivor) Dijonsenap, Brioche locket.

Inspiratör

Matochstrunt
Matochstrunt

Inlagd av

Micke
Matochvinbymicke