Burgare med Mac n´Cheese

Burgare med Mac n´Cheese

Intro

Ingredienser

  • Donkey sås:
  • 1 vitlöksklyfta pressad
  • 2 dl majjo
  • Worcestershire sauce
  • 1 msk senap
  • Salt och pappar
  • Heath Riles Jalapeno Garlic rub
  • Burgarna:
  • Kött av högrev ca 150 gram per puck
  • Brioche bröd
  • Toppings: Sallad, Lök(Gärna karamelliserad) , gurka, tomat
  • Vitlökskrutonger
  • Salt och pappar
  • Mac and Cheese

Hur man gör

Förbered Donkey sås:
Blanda alla ingredienser tillsammans tills de är jämna. Kyl tills du är klar att montera hamburgarna.
Gör Mac n´Cheese enligt ovan recept:
Preppa brödet:
Värm grillen till medelhög värme. I en liten skål, blanda det smälta smöret och den finhackade vitlök. Pensla blandningen på varje sida av de skivade hamburgerbrödet Rostade brödet på grillen i cirka 20 sekunder på varje sida.
Laga burgare:
Grilla eller stek över hög värme. Se till att du får en fin färg och vänd. Vänd burgaren när andra sidan fått bra färg och lägg en ordentlig klick av Mac n´Cheese ovanpå hamburgaren tillsammans med en bit cheddarost ovanpå. Täck med en metallskål eller aluminiumfolie för att smälta osten. Tillaga i 1 minut och ta sedan av locket
Montera burgaren:
Sprid donkey såsen på båda sidor av brödet. Lägg på gurka tomat och sallad på det nedre brödet. Placera därefter köttpucken ovanpå och strö över vitlökskrutonger (delade) och lök. Toppa med brödet och ett spett för att hålla ihop. Servera och njut!